KAYSERİ / KOCASİNAN - Yavuz Selim Ortaokulu

Mrt

Okulumuz 6.7. ve 8. Sınıf öğrenci ve velilerine Okul Müdürü Cemil ŞAHİNGÖZ başkanlığında  Rehber Öğretmenlerimiz Kemalettin DURU ve Mihriban TÜRK tarafından Verimli Derrs Çalışma Teknikleri Semineri verildi.

Mrt

Görevli Öğretmenlerimiz ve Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Etkinlikleri yapıldı.

Mrt

GÖREVLİ ÖĞRETMEN ve ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN HAZIRLANAN 12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ ve MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ PROGRAMI DÜZENLENDİ.

Mrt

OKULUMUZDA DEPREM VE YANGIN TATBİKATLARI GERÇEKLEŞTİRDİK.UYARI SİRENLERİ ÇALARAK  DEPREM ANINDA YAPILMASI GEREKEN ÇÖK,KAPAN VE TUTUN HAREKETLERİNİ ÖĞRENDİK. ÖĞRENCİ VE PERSONEL TAHLİYE TATBİKATI YAPTIK.AYNI ŞEKİLDE YANGIN ANINDA DA NELER YAPMAMIZ GEREKTİĞİ HAKKINDA ÖĞRENCİLERİMİZİ BİLGİLENDİRDİK.

Mrt

Üst öğrenim kurumlarınının tanıtılması kapsamında 8. Sınıf öğrencilerimize motivasyonlarını arttırmaya yönelik olarak ilimizde bulunan Osman Ulubaş Fen Lisesi, Kayseri Fen Lisesi ve Nuh Mehmet Küçükçalık Liselerine tanıtım ve biligilendirme gezisi düzenlendi. Ziyaret ettiğimiz okulların idarecilerine, rehber öğretmenlerine ve sunum yapan öğrencilerine ilgileri ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü Otizm Özel Alt Sınıfımızla Birlikte Etkinliklerle Kutladık..

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü 85. ölüm yıl dönümünde velilerimizin de katılımyla rahmet, minnet ve özlemle andık..

Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Ekm

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Milletimize armağan ettiği, Cumhuriyetimizin 100.Yılı’nı ilk günkü coşkuyla kutladık. Birlik, beraberlik duygusu ve Cumhuriyet’e her zaman sahip çıkma ilkesiyle, okulumuz bahçesinde gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100.yılına özel kutlama törenimize; idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100 Yılı özel kutlama törenimiz; saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın hep bir ağızdan söylenmesinin ardından, Okul Müdürümüz Cemil ŞAHİNGÖZ ve Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Veysel TAŞKIN’ın günün anlam ve önemini anlatan konuşması ile devam etti. Tören programımızda “Cumhuriyetimizin 100.yılı” teması kapsamında yer alan, öğrencilerimizin görev aldığı koro, oratoryo, dans, drama gösterileri tüm velilerimiz ve öğretmenlerimizin alkışları eşliğinde gururla, coşkuyla sergilendi. Programımız toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

CUMHURİYETİMİZİN 100. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN!

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve hayatlarını bu uğurda feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz..

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Okulumuzda Kutlandı.

Tem

İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ ŞEYMA UYAR SINIF REHBERLİĞİ YAPTIĞI SINIFIYLA SENE SONUNDA ÖĞRENCİLERİ İLE BİRLİKTE GÜZEL EĞLENCELİ BİR GÜN GEÇİRDİ. GEZİYE AİT RESİMLER AŞAĞIDA YAYINLANMIŞTIR.

May

Trafik ve İlk Yardım Haftası etkinlikleri Murat ÖZTAŞ Fikret YORULMAZ Leyla SARITAŞ tarafından hazırlanmıştır.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EĞEMENLİK VE ÇOCUK BAYARAMI KUTLAMALARI ÜLKEMİZDE YAŞANAN DOĞAL AFET NEDENİYLE OKULUMUZDA KISA BİR KUTLAMA YAPILDI. DOĞAL AFET NEDENİYLE HAYATINI KAYBEDENLERE RABBİM RAHMET KALANLARA İSE SABIR VERSİN DİYEREK TÜM ÜLKEMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN